duminică, 21 aprilie 2024

Adevăratul motiv pentru vârful în creșterea vibrației Omenirii

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

În acest moment depășiți așteptările de la omenire. Poate că nu vă dați seama, dar pentru voi toți este posibil să depășiți așteptările. Pentru noi, voi sunteți reflectarea noastră și noi înțelegem asta, dar mai știm și că veți avea întotdeauna libertatea voastră și veți putea întotdeauna să vă faceți alegerile voastre individuale. Vrem doar ca voi toți să știți că suntem impresionați și suntem impresionați datorită acelora dintre voi care vă aflați acolo în serviciul luminii și de cât de bine vă descurcați cu sarcina menținerii unei vibrații mai înalte în fața a tot ceea ce trebuie să înfruntați acolo pe parcursul experiențelor voastre de viață. 

Motivul pentru care putem afirma cu certitudine că nu aveți nimic de îndeplinit acolo este pentru că știm că cele mai mari progrese pentru colectivul uman sunt făcute atunci când oricare dintre voi vă mențineți vibrația în fața vreunui fel de adversitate. Această adversitate ar putea fi un simplu dezacord cu o altă persoană. Poate fi doar o dezamăgire cu care vă confruntați. Orice ar fi, dacă sunteți capabili să mențineți o vibrație mai înaltă în ciuda condițiilor, faceți un progres uriaș în călătoria voastră și, pentru că faceți parte din acel colectiv uman, contribuiți la progresul tuturor semenilor voștri. 

Vă sugerăm să nu vă lăsați atât de prinși în cât de multe faceți sau ceea ce realizați, la cât de mulți oameni ajungeți. În schimb, acordați o atenție deosebită modului în care reacționați și răspundeți la ceea ce se întâmplă în lumea voastră și la ceea ce se întâmplă în lume, pentru că aveți capacitatea să o experimentați la o vibrație mai înaltă decât ar cere-o circumstanțele în general. Asta este puterea voastră. Asta este super puterea voastră. Nu este abilitatea voastră să mutați munții din loc cu gândurile voastre. Nu este nici, și te rugăm să ne ierți Yeshua că spunem asta, abilitatea voastră să mergeți pe apă.

Abilitatea voastră este să fiți sinele vostru mai înalt în fața a ceea ce este mai jos, vibrațional vorbind, și, potențial, ar putea să vă tragă în jos în acea stare mai jos vibrațională. Voința voastră să nu vă lăsați duși acolo pentru că vă pasă atât de mult de vibrația voastră, este lăudabilă. Este ceva de care să vă simțiți foarte mândri cu toții și vă recomandăm să continuați să observați oportunitățile pe măsură ce apar. 

Nu trebuie să vă sfiiți de niciuna dintre provocări pentru că, la urma urmei, vreți să experimentați călărirea valului acelei conștiințe mai înalte și singurul mod în care veți avea experimentarea acelei conștiințe mai înalte este prin experimentarea acelor circumstanțe mai jos vibraționale. Orice poate fi privit prin lentile mai pozitive și i se poate da o semnificație spirituală. Puteți găsi sensul în tot ceea ce experimentați sau la ce sunteți martori și puteți crește făcând asta. 

Aceia dintre voi care sunteți, desigur, treziți știți acest lucru și acesta este motivul pentru care sunteți în măsură să primiți acest mesaj. Vrem doar să vă încurajăm să o faceți în continuare pentru că noi observăm vârful în vibrația generală a conștiinței colective umane și suntem foarte încântați să vedem acest vârf. 

Asta este tot pentru acum. Noi suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.