marți, 9 aprilie 2024

De ce vin E.T. pe Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă observăm de atât de multă vreme și ne simțim atât de conectați cu voi. Observăm când vă deschideți mai mult inimile unul față de celălalt și putem spune că asta se întâmplă în acest moment. În multe cazuri ați avut inimile frânte de știrile foarte negative din lumea voastră de acolo. Aveți mult mai multă compasiune astăzi față de semenii voștri din alte țări de pe alte continente decât ați avut vreodată și asta se datorează erei voastre tehnologice, informaționale. Ce înseamnă asta, este că vă reuniți mai mult ca o comunitate mondială decât oricând înainte și asta vă deschide atât de mult către un contact extraterestru deplin și deschis. 

Să poți vedea pe cineva care trăiește la distanță de oceane față de tine ca pe omologul tău, ca pe un co-creator de-al tău, ca pe un prieten, vă aduce împreună într-un mod foarte real și vă oferă o gustare a acelei conștiințe a unității pe care fiecare dintre noi o caută, fie că o știm sau nu. Prin urmare, nu trebuie să vă lăsați demoralizați de nici unul dintre conflictele care au loc acolo pe planetă în acest moment și nu trebuie să lăsați nici una dintre veștile proaste care vă ies în cale să vă descurajeze sau deraieze pe acea cale negativă care spune că omenirea se îndreaptă în mod evident pe o cale greșită. 

Trebuie să lăsați compasiunea și inima deschisă să-și facă efectele, pentru că o vor face. Sunteți un microcosmos al omenirii și, prin urmare, vă puteți privi ca pe un indicator al cât de departe a ajuns omenirea și vă puteți observa propria evoluție spirituală. Vă puteți conștientiza ca individ și puteți recunoaște că nu ați evoluat spiritual într-un vid. Ați evoluat spiritual în timp ce faceți parte dintr-un colectiv uman și vă alăturați acelui colectiv uman cu toate rugăciunile, gândurile bune, intențiile bune și meditațiile voastre. 

Să simțiți compasiune în inima voastră pentru suferința altuia, este un semn al evoluției voastre spirituale și un semn al evoluției în conștiință a omenirii și puteți fi siguri că e.t. din acele nave de pe cerul vostru observă acest lucru. Ei sunt și noi suntem, iar voi aveți atât de multă îndurare datorită acelei compasiuni, datorită acelor intenții bune și acelor rugăciuni. 

Atât de mult ajutor aveți pe calea voastră ca colectiv datorită haosului și evenimentelor catastrofale. Prin urmare, voi, ca Colectiv Trezit, trebuie să vă deschideți să primiți tot ajutorul, toată bunăvoința, toată energia pozitivă care vine și să o ancorați în colectivul vostru. Și așa promovați cauza contactului extraterestru deplin și deschis, iar noi suntem foarte mândri de fiecare dintre voi care vedem să faceți acest lucru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.