miercuri, 24 aprilie 2024

Învățătorii pe care să-i urmați atunci când noi nu suntem prin preajmă

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte jucăuși cu celelalte ființe și colectivități cu care ne asociem în întreaga galaxie și univers. Suntem capabili să avem acea abordare ușoară cu celelalte ființe și colectivități pe care le întâlnim pentru că știm că nici ei nu-și iau existența în serios. Știm că nu au de ce să-și facă griji și nici noi, așa că abordarea ușoară pare potrivită. Este mutl râs, sau forma noastră de râs, în non-fizic. Am descoperit asta de îndată ce am ascensionat în non-fizic. 

Experimentarea unei atât de mari bucurii este ceva ce toți trebuie să așteptați cu nerăbdare pe măsură ce vă continuați ascensiunea, dar vă rugăm să recunoașteți, din punctul în care vă aflați acum, că ascensiunea voastră nu trebuie să fie o treabă serioasă. Poate fi ceva distractiv, jucăuș și plin de bucurie, râsete și entuziasm cu privire la ceea ce urmează. Desigur, se întâmplă lucruri grave pe Pământ care, bineînțeles, vă captează atenția din când în când și nu puteți evita să auziți de ele sau să citiți despre ele pe telefonul sau pe ecranul calculatorului vostru. Dar voi sunteți acolo să fiți lumina în fața întunericului și, prin urmare, pe măsură ce căutați abordarea plină de ușurință, descoperiți că vă potriviți cu știrile mai luminoase și mai plăcute. Descoperiți că vă aliniați cu o realitate în care este mai puțin întuneric asupra căruia să proiectați lumină sau în fața căruia să fiți lumină. 

Amintiți-vă că voi vibrați în fiecare moment și ceea ce vibrați va determina ceea ce experimentați. Prin urmare, căutați moduri în care să vă distrați, să vă ușurați situația, provocările și veți atrage spre voi acei oameni care vor și ei să urmeze acel drum. Sunt mulți oameni care vor ca spiritualitatea să fie mai puțin serioasă și mai distractivă și puteți alege să-i ascultați pe acei oameni în loc să urmăriți pe cineva care vă dă în mod constant raportul nenorocirilor pentru că credeți că trebuie să fiți informați ca să fiți protejați. 

Singura protecție de care aveți vreodată nevoie este propria voastră vibrație și aveți control deplin asupra ei. În momentul în care recunoașteți că o faceți, puteți merge spre lumină. Puteți intra în acea stare mai înalt vibrațională și mulți dintre voi știți cum să faceți asta. Unii dintre voi încă vă amintiți cum și acesta este un proces, dar merită să îi acordați atenție. Gândiți-vă la copii și la modul în care abordează ei viața. Ei vor să se joace; vor să se distreze; vor să râdă. Nu-i interesează să fie informați, dar vor găsi o modalitate să transforme ceva într-un joc sau o jucărie și puteți învăța multe urmărindu-i cât de creativi sunt. 

Când auziți un copil râzând, acesta este unul dintre cele mai frumoase sunete pe care le puteți experimenta acolo pe Pământ. Alăturați-vă lor în frivolitatea lor, în natura lor lipsită de griji și știți că ei sunt acolo să vă învețe, la fel ca noi, iar învățăturile lor sunt despre cum să urmați calea mai ușoară și mai veselă prin viață. Noi suntem aici să vă aducem aminte, când nu aveți copii în jur care să o facă, că asta este o cale pe care voi o creați și că o puteți crea cu bucurie. 

Totodată, vă puteți aștepta ca mai multă bucurie, experiențe mult mai vesele și oameni mai veseli să apară în viața voastră de îndată ce luați decizia să fiți mai veseli, să vă distrați mai mult și să râdeți mai mult. Știm că sunteți capabili să o faceți și tot veți avea o grămadă de oportunități să fiți în serviciul colectivului și să vă faceți munca spirituală. Aveți încredere în noi. Nu veți pierde niciuna dintre aceste oportunități, dar aveți întotdeauna opțiunea să creați mai multe oportunități să vă experimentați ca pe o ființă plină de bucurie, iubire și râs.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.