marți, 30 aprilie 2024

Explorarea subconștientă a frecvențelor, dimensiunilor și călătoriei în timp


Brenda Hoffman
 

Dragilor, 

Ceea ce trebuia să se întâmple recent, probabil că nu s-a întâmplat, iar ceea ce nu trebuia să se întâmple s-a întâmplat. Întâlnirile ratate, indicațiile incorecte și mesajele amestecate au creat o confuzie totală. 

Intrați și ieșiți din timp – aici în această dimineață, dar nu și în această după-masă – și vă întoarceți mai târziu în cursul zilei. Acest lucru, ca toate celelalte faze recente, este derutant. Nu vă simțiți fizic nici aici, nici acolo, așa cum v-ați simțit recent în relațiile cu oamenii pe care-i cunoașteți și-i iubiți. 

Așa cum a fost valabil și pentru schimbările voastre anterioare, mai întâi s-a schimbat ființa voastră exterioară, apoi ființa voastră interioară și, în cele din urmă, fizicul vostru – așa este și acum. Plutiți în și afară din timp, dimensiuni și zone de frecvență, ceea ce este deconcertant pentru voi și cei din jurul vostru, creând un sentiment de frică și furie. ”Acum de ce se întâmplă asta? Ce am făcut greșit?” 

Nu este nevoie de frică sau furie, pentru că această fază este doar o întrezărire a ceea ce poate fi dacă așa alegeți. De exemplu, puteți explora un anumit moment sau frecvență – sau nu – în funcție de experiențele voastre în timp ce faceți acest lucru, timp de câteva minute în următoarele câteva zile. Selecțiile voastre, în funcție de interes în loc de trebui-uri sau obligații, vă vor îmbogăți calea voastră unică. 

În consecință, viața voastră actuală este probabil împrăștiată și nu atât de plăcută. Nu știți dacă veți ajunge la timp în locul potrivit cu interacțiunile așteptate sau dacă aparent veți pierde minute, ore sau chiar zile în timp ce explorați diverse opțiuni. 

Pentru a crea și mai multă confuzie, procesele voastre de gândire în 3D nu vor percepe aceste momente ca fiind altceva decât incertitudine. Cu toate acestea, ființa voastră interioară a bifat o altă oportunitate de explorare sau a refuzat o anumită aventură. 

Pentru că numărul de aventuri pe care le experimentați zilnic în timp ce plutiți în și în afara timpului, în frecvențe și dimensiuni ar fi prea derutant, chiar contraproductiv, nu puteți interpreta aceste explorări în mod conștient. Ați fi copleșiți și incapabili să alegeți pe baza interesului interior în locul unei fantezii trecătoare. Odată ce ați accesat pe deplin această parte a ființei voastre pe care abia începeți să o descoperiți, nu veți mai avea nevoie de acest joc copilăresc de ”selectare fără intenție sau înțelegere”. 

Sunteți într-o etapă de explorare a devenirii în interior, în exterior și prin diferite linii temporale, frecvențe și dimensiuni. Chiar dacă probabil credeți că ați putea explora toate aceste straturi și să vă mențineți viața de zi cu zi, informațiile pe care le adunați nu vor fuziona timp de câteva săptămâni. 

Într-un fel, învățați despre noile lumi pe care intenționați să le explorați, inclusiv geografie, istorie, știință, sociologie, pescuit, cules, vânătoare, supraviețuire și lecții de limbă potrivite pentru acea zonă. Explorarea propriu-zisă este prematură până când acele zone nu au fost accesate și adoptate de către voi. Și nici nu o puteți face până nu vă revizuiți opțiunile, lucru pe care-l faceți acum. 

Lumea voastră s-a transformat în mai multe Universuri, cu mai multe opțiuni de bucurie, distracție și explorare decât ați crezut vreodată că este posibil. Așa că dați-vă voie să descoperiți ceva interesant aici și ceva la fel de interesant în interior. Vă construiți o cale cu interese, interacțiuni și activități concrete din interiorul și nu din exteriorul vostru, așa cum ați făcut-o de eoni. 

Sunteți ființe noi în sensul Universal. Lăsați această înțelegere să se filtreze în ființa voastră în timp ce plutiți în și afară din noile activități și aventuri fără să le observați în mod conștient, așa cum ați făcut cândva în 3D. 

Sunteți noi, și la fel sunt toți cei care fac tranziția. Această noutate cere noi activități, interese și acceptarea necunoscutului. Chiar dacă ați putea simți că viața voastră a ajuns la voia întâmplării, totul este bine în lumea voastră. Este așa cu un anumit motiv. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.