joi, 11 aprilie 2024

Cum vă servește numărul de suflete adormite

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă vedem pe atât de mulți dintre voi crescând și expansionându-vă mai conștient și mai deliberat datorită statutului vostru de ființă trezită. Totodată, ați absorbit cu toții în mod conștient mult mai multă energie pentru că sunteți conștienți de energiile care vă sunt disponibile. Ați ancorat în voi mult mai mult pentru colectivul uman din care faceți parte, pentru că acum este mult mai probabil să vă acordați timp să faceți acest lucru. 

Sunt momente în care nu puteți face altceva decât să vă deschideți și să ancorați energii de frecvență mai înaltă și, cu siguranță, și cei care nu sunt conștienți încă de prezența lor acționează ca niște canale din când în când. Dar cu cât vă alocați mai mult timp să faceți asta, cu atât mai bine. Viețile voastre devin mai bune, iar oamenii din jurul vostru se simt mai bine în preajma voastră. Vedeți o lume diferită reflectată înapoi spre voi pentru că acordați atenție la ceva care se întâmplă cu adevărat toată ziua, în fiecare zi. 

Vă este oferită mai multă energie de frecvență înaltă cu care să vă jucați deoarece ați demonstrat o abilitate în gestionarea și folosirea ei în scopul să adăugați ceva minunat colectivului din care faceți parte. Acum, cei care nu recepționează niciuna dintre aceste energii de o frecvență mai înaltă pentru că nu ajung niciodată într-o stare de bucurie sau relaxare, vă oferă mai multe oportunități să ancorați în voi acele energii pentru ei. Astfel ajungeți să experimentați mai mult din energiile de frecvență înaltă care trec prin voi ca urmare a faptului că sunteți încă înconjurați de atât de mulți care nu înțeleg aceste energii și nu ar ști ce să facă cu ele chiar dacă ar începe brusc să creadă că energiile de frecvență mai înaltă existau și le erau oferite în orice moment. 

Acesta este cel mai bun aspect al faptului de-a face parte din Colectivul Trezit. Nu faceți mai mult decât partea care vi se cuvine. Primiți mai mult din ceea ce este minunat și disponibil tuturor, dar, din nou, nu toată lumea va ajunge în acea stare în care este nevoie să intre ca să lase acele energii să vină la ei și să curgă prin ei. Sunt mult mai multe de venit, iar motivul pentru care noi rămânem întotdeauna pozitivi cu privire la direcția în care vă îndreptați cu toții este pentru că aceia dintre voi care sunteți treziți continuați să vă deschideți din ce în ce mai mult către ceea ce vă este disponibil vouă și la toți ceilalți. 

Pe măsură ce ancorați mai multă lumină și iubire, iar viețile voastre devin din ce în ce mai bune, vă veți conecta unul cu altul și vă veți conecta cu ființe e.t. mai înalt vibraționale, precum cele din non-fizic. Acesta este un moment foarte puternic pentru voi toți să vă recunoașteți pe voi înșivă și lucrarea pe care o faceți, dar este și un moment în care să vă așteptați la mai mult, să credeți că toată munca pe care ați făcut-o va da roade, pentru că o va face și o face deja. Putem vedea mult mai multe venind pentru întreaga omenire, iar aceia dintre voi care sunteți treziți le veți experimenta primii din cauza a cât de conștienți sunteți.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.