sâmbătă, 6 aprilie 2024

Omenirea își setează și bate recorduri

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte bucuroși să vă oferim această transmisie, deoarece ne dăm seama cât de mult apreciați rapoartele privitoare la progresul făcut de omenire. Vrem să știți că din locul în care stăm noi și din perspectiva sufletelor voastre, vă descurcați foarte bine acolo pe Pământ și faceți istorie, stabiliți recorduri și creați tot felul de noi universuri ca urmare a ceea ce trăiți. În acest moment sunt prezenți pe planeta Pământ mai mulți oameni decât au fost vreodată, iar asta este o ispravă remarcabilă pentru că vă arată tuturor cât de multe suflete doresc să se întrupeze acolo. Asta înseamnă că trebuie să fiți într-o călătorie incredibilă, fie că recunoașteți întotdeauna acest lucru sau nu. 

Suntem aici să vă spunem că sunteți. Este o călătorie remarcabilă în care atât de multe sunt realizate și create prin simpla voastră prezență pe planetă și prin disponibilitatea voastră să trăiți acele vieți pe care le-ați ales pentru voi înșivă. Știm că apreciați să fiți recunoscuți de cei ca noi, dar mai știm și că nu vă simțiți întotdeauna atât de grozav să fiți acolo sau de cât de bine vă descurcați personal. Așa că, vrem să știți cu toții că este important pentru voi să vă asumați perspectiva sufletului. Sufletul vostru nu suferă. Sufletul vostru nu este pătat și nu este deteriorat, indiferent de ceea ce se întâmplă în corpul vostru fizic.

Acum, sufletul vostru este afectat de tot ceea ce faceți, gândiți și spuneți, de tot ce vi se întâmplă și de toate sentimentele pe care le simțiți. Sufletul vostru participă în mod conștient la experiențele voastre de viață, dar nu este mai rău din cauza a nimic din ceea ce ați trăit și nu va fi niciodată. Acest lucru nu este pur și simplu posibil. Dacă acceptați perspectiva sufletului vostru, puteți începe să vă apreciați viața. Pe voi înșivă și călătoria voastră în modul în care o facem noi. 

Puteți fi siguri, de asemenea, că datorită faptului că sunteți atât de mulți chiar acum pe planetă, sunt și un număr record de ajutoare care sunt disponibile colectivului uman. Puteți beneficia de tot ceea ce zânele, e.t., ființele angelice și maeștrii ascensionați trimit ca iubire, compasiune și vindecare planetei și locuitorilor ei. Puteți beneficia de toate cererile și creațiile semenilor voștri, oameni care trec prin mult mai multe greutăți decât o faceți voi în viața voastră. 

Prin urmare, asta este ceea ce vă invităm să faceți. Apreciați-vă pe voi înșivă și călătoriile voastre și începeți să contemplați ajutorul care vine de sus. Începeți să vă imaginați câte ajutoare există atunci când sunt opt miliarde de ființe umane pe planetă. Iar apoi începeți să simțiți energiile care vin și tot ajutorul care vine din toate dimensiunile, toate sistemele stelare, toate tărâmurile pe care le puteți imagina și mai mult de atât. Fiți la fel de încântați de viața voastră acum pe cât este un suflet care se naște într-un trup, într-un copil, chiar în acest moment. Este posibil să faceți asta, indiferent cât de obosiți vă simțiți uneori, indiferent cât de descurajați ați fi uneori. 

Este posibil să aveți perspectiva sufletului care sunteți cu adevărat și să iubiți fiecare clipă din viața voastră pe planeta Pământ. Când vă spunem că se întâmplă multe acolo, vorbim serios. Când vă spunem că mult mai multe se vor întâmpla acolo, vorbim serios. Și când vă spunem că sunteți pe o spirală ascendentă și că sunteți destinați să ascensionați, vorbim serios. 

Suntem atât de încântați pentru voi toți, chiar dacă voi nu sunteți încântați pentru voi înșivă, dar sperăm că o parte din entuziasmul nostru se va lipi de voi, astfel încât să vă puteți bucura de restul timpului vostru acolo în a patra dimensiune, pe măsură ce ascensionați în a cincea. Acestea sunt într-adevăr vremuri incitante pentru omenire și toți v-ați oferit să luați parte la acea călătorie a colectivului și Mamei voastre Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.